Reizen

Reis goedkoop per bus in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk

Pin
Send
Share
Send


Als u van plan bent om langs te reizen Verenigde Statende Verenigd Koninkrijk of Canada Tussen september en half november bent u geïnteresseerd om te weten dat het bedrijf Megabus heeft een ticketaanbieding gelanceerd voor reis goedkoop per bus Door het territorium.

Ja, ik weet het al; men heeft de droom om de Verenigde Staten of Canada van eind tot eind over te steken en het logische is om een ​​auto te huren om de wind van vrijheid in het gezicht te voelen en op het ritme van jezelf te reizen. Ga waarschijnlijk naar binnen coach Het is de minst romantische manier om een ​​reis te maken, hoewel het meestal de goedkoopste is.

Het is raadzaam om een ​​kijkje te nemen op de pagina van Megabus omdat er zeer goedkope aanbiedingen zijn.

Nadat u het land en de route hebt geselecteerd, moet u de promotiecode invoeren: Hot Deal -op de pagina van het Verenigd Koninkrijk is niet nodig- en dit zijn enkele van de parels die ik vond om te reizen tussen de genoemde datums.

Vanuit Londen vertrekken ze naar vele bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk. Als voorbeelden:

  • Een retourtje van Londen naar Leeds vertrekt door 3 pond.
  • Een retourtje van Londen naar Edinburgh kost 11 pond.

Bijna alle bestemmingen die vertrekken vanuit New York vertrekken voor een dollar. Er zijn echter alleen bestemmingen in de buurt, zoals Buffalo, Baltimore, Washington, Hartford of Boston. Het verst is Toronto, hoewel dit niet in het aanbod voorkomt; De prijs die ik vond is ook goedkoop, met $ 40 retour.

Bovendien zijn alle coaches uitgerust met Gratis wifi. Dus, met die prijzen en voorwaarden, is het misschien tijd om de romantiek voor een andere gelegenheid te parkeren ...

Officiële site | Megabus

Video: VOLKSKRANT - Hoe ziet het leven van een buitenlandcorrespondent eruit? (Mei 2021).

Pin
Send
Share
Send