Reizen

Oudejaarsavond reist de wereld rond

Pin
Send
Share
SendDe groene gebieden met uitzicht op de brug begonnen te vullen vanaf 6 uur 's middags. Mensen brachten hun eten en drinken mee en het was als een Angelsaksische macrofles.

Rober en ik namen onze delicatessen en om ongeveer 11 uur waren we erg aardig. Om 12 uur begon het beroemde vuurwerk van de baai. Ja dat weet je welMatthias Prats zeggend: "Maar er is al een plaats in de wereld waar ze al in 2004 zijn. Dit zijn afbeeldingen van Sydney Bay ... Blablabla ... Goooool van Señorrrrrrrrrrrr (ah nee! dit was Jose Angel van het Huis)"

Mijn eerste herinnering aan 2004 was de beste. Ik neem mijn mobiele telefoon om de familie helemaal dronken te bellen en ik realiseer me dat ik die niet heb. Het is 12 uur en daar ben ik, kijkend naar het gras en rondjes lopen terwijl mensen knuffelen, kussen, drinken en zelfs lachen buiten mijn ongeluk. Tuig.

Ochtend van de 31ste dag vóór de hecatomb

Rober was nog steeds vastbesloten om me te knuffelen ondanks mijn slechte melk en uiteindelijk besefte ik dat het onmogelijk was om iets in die marabunta te vinden, dus gaf ik mezelf 's nachts op in ruil voor een mobiele telefoon.

We blijven de straten van Sydney vieren - vele jaren zijn verstreken, maar ik herinner me niet dat we een enkele bar binnengingen - totdat onze droom ons sloeg en we op zoek gingen naar een park om te gaan slapen. We waren daar aangekomen met een plastic zak met 3 biertjes en onze rugzak.

Toen we een paar uur later wakker werden in de ochtendkoude, realiseerden we ons dat we bestolen waren ... Bieren! Goede mensen daar. Eigenlijk was het ons goed om ze te laten weghalen.

We waren kapot en we gingen op zoek naar een hostel waar we die nacht en de volgende konden doorbrengen en, hoewel het veel kostte, vonden we uiteindelijk een plek met kamers. We hadden al besloten ga naar een kerk die daklozen verwelkomde in matrassen maar in het naastgelegen hostel vinden we ruimte.

in Buenos Aires Ik nam afscheid van 2008 en verwelkomde 2009. Een Spaanse vriend en ik hadden een klein appartement gehuurd in de Palermo gebied, het beste in de stad als je van de sfeer van terrassen en restaurants voor het nachtleven houdt.

We hebben het oorspronkelijke plan laten vallen met een aantal Colombiaanse vrienden die ik in Brazilië heb ontmoet en het was echt een avond als alle andere. Een diner thuis, we dronken en gingen naar het mythische Serrano-plein tot 6 uur 's ochtends.

Het geschenk van Buenos Aires Christmas kwam naar ons toe tijdens de eerste 3 dagen van 2009. We ontmoetten de acteurs in de straten van de buurt Willem Dafoe en Ricardo Darin. De twee erg aardige, vooral de Amerikaan, met wie we 15 minuten praatten totdat zijn vrouw hem kwam halen. Wat een aardige vent! En bovendien was er een cyclus op Argentijnse tv over hem en die nacht hadden we gezien peloton.

Ongetwijfeld hebben velen van jullie anekdotes over oudejaarsavond in afgelegen landen! Kom op ... Spreek verdomme!. :)

Video: VUURWERK AFSTEKEN! - ENZOKNOL VLOG #1611 (Mei 2021).

Pin
Send
Share
Send