Reizen

Het spectaculaire uitzicht op Monaco vanaf Le Turbie

Pin
Send
Share
Send


Gezicht op Monaco vanaf Le Turbie


Op weg naar Monaco konden we kiezen tussen de mogelijkheid om op de snelweg te gaan of op de weg langs de kust. We hebben gekozen voor de tweede optie om van het landschap te genieten. We vinden verkeer vooral bij het betreden van elk van de steden die de weg kruist, iets speciaals in augustus. Van die kilometers kustlijn vond ik vooral het uitzicht op Saint Jean Cap Ferrat. Op dezelfde weg vindt u parkeerplaatsen om foto's te maken van het uitzicht.

Uitzicht op Saint Jean Cap Ferrat

Bij het bereiken van de omgeving van Monaco vonden we een goede file. We hadden echter een andere missie die bestond uit Monaco van bovenaf overwegen en genieten van weinig bekende uitzichten over het land.

Vlak voor het oversteken van de grens slaan we linksaf om een ​​weg te beklimmen die ons binnen enkele minuten in de stad La Turbie in Frankrijk verliet. Voordat u aankomt op de belangrijkste rotonde van de stad, vindt u een omweg naar rechts. Zorg ervoor dat de straat route de la Tete du Chien wordt genoemd. Volg het tot het einde. Je zult soldaten vinden die een vreemd complex beschermen op de top van de berg. U kunt echter parkeren en door het gebied lopen dat niet omheind is.

Volg een onverharde weg die afdaalt en een kleine tunnel kruist met graffiti en wat puin dat aangeeft dat deze site 's nachts een ja of ja manege is. Volg de weg tot het einde en voor je zal een klif van grote proporties openen en het land Monaco aan je voeten met al zijn extensie.

Video: Vancouver Vacation Travel Guide. Expedia (Mei 2021).

Pin
Send
Share
Send