Reizen

Praktisch advies voor reizen naar Myanmar

Pin
Send
Share
Send


Bagan

Slechts tien dagen geleden kwam ik terug van mijn tweede reis door Myanmar. Toen ik het voor het eerst ontdekte, in 2011, was ik gefascineerd door de mensen die het bewoonden en de kracht ervan voor een corrupt regime in de buurt van de dictatuur dat een gesluierde angst boven de hoofden van zijn mensen handhaafde. Gelukkig, en hoewel ze hetzelfde gecamoufleerd blijven regeren onder een politieke partij, dingen lijken de afgelopen vier jaar voorgoed te zijn veranderd.

Maar de politieke situatie is niet het enige dat in het oude is veranderd Birma. Op logistiek niveau heeft het niets te maken met reizen in 2011 en hoe ik het deed in 2015. Als u op zoek bent naar informatie over internet over praktische tips voor reizen naar Myanmarje moet vinden het meest up-to-date, omdat de dingen snel veranderen en er velen zijn die met onjuiste gegevens naar het land reizen.

Hier laat ik je achter enkele belangrijke details die u kunnen helpen. En vergeet niet, het is een land dat zich met hoge snelheid opent voor buitenlands toerisme, dus je moet het zo snel mogelijk bezoeken, omdat het de onschuld en authenticiteit die het nog steeds heeft, zal verliezen.

Visum

Naast de U Bein-brug in Mandalay

Tijdens mijn wereldreis in 2011, toen ik Myanmar voor het eerst bezocht, heb ik geprofiteerd van mijn verblijf in Bangkok om het Myanmar-visum te verwerken. Ze hebben het je binnen 48-72 uur gegeven.

Nu kan het echter al nodig zijn via internet en tegen betaling van 50 USD. De verwerking duurt ongeveer 5 dagen en geeft u daar recht op 28 dagen verblijf. Na goedkeuring ontvangt u een bevestigingsmail die u moet afdrukken. Dit laat zien dat je, zodra je op de luchthaven van Yangon aankomt, direct toegang hebt tot het paspoort en de wachtrij voor immigratie, waarbij je de balie 'Visa bij aankomst' ontwijkt.

Visa worden niet afgegeven op dezelfde luchthaven van aankomst, behalve sommige reisbureaus die toestemming hebben om het voor groepen te verwerken.

Internet verbindingen

Monniken in Mandalay

Video: ZIEK WORDEN OP KOH RONG - Azie2017#4 (Mei 2021).

Pin
Send
Share
Send