Reizen

De minst bezochte plaatsen op de planeet

Pin
Send
Share
Send1 De Chesterfield-eilanden: er zijn slechts twee personages die deze plek in de Nieuw-Caledonië-archipel tussen de koraalzeeën hebben bereikt. Het is een structuur van 120 km lang en 70 km breed met in totaal 11 eilanden omringd door koraalriffen.

2. Tromelin-eiland: Op dit eiland, ongeveer 300 kilometer ten oosten van Madagaskar, zijn slechts drie reizigers aangekomen. Het bestaat uit Frans koloniaal grondgebied en de administratie ervan wordt betwist door Mauritius en de Seychellen.

3. Agalega-eilanden: vier zijn de reizigers die hun voeten op deze plek zetten, gevormd door twee aaneengesloten eilanden. Ze bevinden zich ongeveer 1000 kilometer ten noorden van Mauritius.

4. Bounty-eilanden: er zijn ook vier avonturiers die dit conglomeraat van 13 granieten rotsen zijn binnengegaan. Ze zijn te vinden in de Stille Oceaan en worden beheerd door Nieuw-Zeeland. Het wordt bewoond door mannen, hoewel pinguïns veel meer in overvloed. De eilanden zijn ingeschreven in het patrimoniumregister van de mensheid door Unesco.

5. Europa-eiland: nieuwsgierige naam voor een eiland dat zich tussen Mozambique en Madagaskar bevindt. Hier kwamen vier reizigers zonder haven aan op de kustlijn van 22 kilometer. De naam komt van een Engels schip dat voor anker ging op het eiland met de bedoeling het te koloniseren en blijft een poging die uiteindelijk mislukte.

6. Glorieuze eilanden: dit is een groep van twee eilanden en acht rotsen in het Kanaal van Mozambique. De Seychellen, Madagaskar en de Comoro-eilanden worden betwist om hun grondgebied. Slechts vier reizigers hebben er voet aan gezet.

7. Juan de Nova-eiland: het wordt ook Saint-Christophe genoemd en het is een ander tropisch eiland in het kanaal van Mozambique. Het is in totaal 4,4 kilometer lang op een volledig vlak terrein. Slechts vier leden van MTP stapten op de plaats.

8. Kermadec-eilanden: dit zijn vier Polynesische eilanden in het zuiden van Nieuw-Zeeland en behoren tot hetzelfde land.

9. Kure-eiland: dit eiland ligt ten noordwesten van Hawaï en bestaat uit een cirkelvormige formatie van ongeveer 10 vierkante kilometer omringd door riffen.

10. Antipode-eilanden: vijf reizigers hebben voet gezet op deze vulkanische eilanden in het zuiden van Nieuw-Zeeland. Ze bestaan ​​uit een groot eiland van ongeveer 60 vierkante kilometer en een paar eilandjes eromheen gecreëerd door seismische formaties. De set vulkanische eilanden staat op de lijst van UNESCO die is uitgeroepen tot werelderfgoed.

10 ideale redenen voor iedereen die tijdens een goed seizoen wil verdwijnen.

Pin
Send
Share
Send